«Romjulsdrøm» og å «se» inn i 2019.

Jeg har alltid vært en «drømmer». Dagdrømmer har jeg ofte blitt kalt opp igjennom mine barneår til voksen. Det er mye enklere å være barn og drømme enn voksen. Som voksen får jeg ofte høre: «slutt å drømme da, detta er virkeligheten».

Jeg «skrur» meg selv av og kommer tilbake til det virkelige liv.

Jeg føler på meg selv at det er godt å «reise» inn i drømmers land. Selv som voksen. Jeg kjenner igjen følelsen fra jeg var liten jente og jeg flykta inn i en «verden» som bare var min, trygt og godt. Jeg skapte meg «min verden», men jeg kunne like godt bli med inn til «verdener»som jeg så på TV. Et godt eksempel fra denne tiden var «Drømmen om Narnia».

Nå blir jeg fort revet med inn i denne «verdenen» igjen. Ikke de jeg ser på TV, men i «min verden».

Som idag, når denne vakre himmelen brer seg over der jeg bor. Da blir jeg sittende med kaffekoppen og bare «se» og bare være. Jeg lar sinnet mitt jobbe og «ta meg» med hvor som helst.

Himmelen er noe av det vakreste jeg ser når den skaper seg på denne måten.

Jeg «drømmer»…. Jeg drømmer om at året 2019 må bli det året som gir meg det beste året på kjempe lenge. Må det gi meg mine drømmer som går i oppfyllelse.

Jeg må ha «noe» å jobbe frem i mot. Om det er en innerste drøm eller noe mer håndfast i det virkelige liv, spiller ingen rolle for meg. Jeg som har hatt et møte med «avgrunnen» og ikke ønsket å leve lenger… La meg ha drømmene mine i fred.

Jeg ser den vakre himmelen og jeg «tolker» den på min egen måte.

Min drøm er ingen umulighet, men jeg må ha troa på at jeg mestrer det. Det er der jeg har den store utfordringen. Å få gjort noe med det…

Det blir ikke noe av å bare drømme. Jeg må handle også. Da stopper det opp… Hvordan gjør jeg det?….

Jeg drømmer om å gi ut min egen bok. Jeg skriver på den i disse dager. De dagene jeg gjør det, blir det stille på bloggen. Jeg har ikke energi til å dele av meg både her inne og i boka mi.

Å skrive boka mi er så jævlig tøft. Jeg må gå inn i meg selv atter en gang og ta frem det som er vondt. Ta frem de ulike opplevelsene og erfaringene som har gitt meg de største utfordringene i livet. Det som satte en stopper for meg, drømmene mine, livet mitt og hvordan gå videre….

Allikevel når jeg ligger utmatta med øyne som aldri lar tårene stoppe å renne, migrene og brekningene står i kø, er det verdt det. Jeg får det bedre med meg selv kjenner jeg… Det er bare så trist at reprisene kommer hver gang jeg skriver. Jeg kan mestre to setninger eller to sider noen ganger før kroppen min og hjernen ikke makter å gå inn i «det» igjen.

Jeg ser på himmelen. Den er nydelig. Akkurat i dag orker jeg ikke å gå inn i min fortid. Jeg vil heller drømme om fremtiden.

En fremtid som er ukjent, men jeg håper en drøm blir sann<3

Ønsker alle en fredfull romjul med glede og kjærlighet<3

-orkidedatter-

Les gjerne innlegget fra min mann, skogenssønn «Tiurleik» for en naturopplevelse av de sjeldne<3

4 kommentarer om “«Romjulsdrøm» og å «se» inn i 2019.

  1. Jeg tror ikke drømmer BLIR sann, jeg tror vi må gjøre de sann. Og du klarer det sikkert. Viktig å ha fine drømmer, og sette de som mål etterhvert ❤ Jeg kommenterer litt her, men skal innom den andre også, for at de skal se trafikken til deg, hvis det har noe å si for å få flytte over 🙂

    Likt av 1 person

    1. Ja, helt enig med deg, jeg drømmer og håper jeg kan gjøre noe med det og få det til, det er bare jeg som kan, ingenting kommer av seg selv. Tusen takk frodith<3 håper dagen er fin og kvelden blir fargerik som deg<3

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s