15 ting om meg – del 1:

For nye lesere og følgere syns jeg det er koselig om du får vite litt mer om hvem jeg er, og for dere som har fulgt meg en stund, får dere det en gang til:

1) Jeg har langt hår og kommer nok alltid til å ha det. Har prøvd kort eller kortere hår, men nei, er ikke klar for det ennå ihvertfall. Jeg setter det stort sett opp på en eller annen måte som oftest. Kan noen ganger slippe håret ned og ha det løst.

2) Jeg er veldig vimsette og klønette. Er ofte veldig uheldig og kan ødlegge ting. Eks: miste en kaffekopp i gulvet og knuse, hjemme hos meg, nei, det er jo så klart borte hos noen andre.

3) Jeg elsker dyr. Har to hunder. Har også et akvarium. Er over middels interessert i dette og bruker ofte å slappe av ved å se på livet der inne. Har også to katter.

4) Jeg er hun som går ut av butikken og finner ikke bilen. Ringer mannen min og sier den er stjert. Der han sier: «men jenta mi, vi har kjøpt ny bil»… Jeg lette jo etter vår gamle bil… tjhiii..

5) Jeg føler meg annerledes, ikke alltid passet inn, og tørr å være meg selv på godt og vondt.

6) Jeg har ikke mange venner. Jeg er skeptisk… brukt og brent så mange ganger… men når du inn til meg, gjemmer jeg deg i mitt hjerte og du har en venn for livet om du vil<3 sammen skaper vi minner, lytter, skravler høl i hue på hverandre og mye gøyalt. Men kan også være alvorlig, gjerne gråte en skvett sammen og respektere ulikhetene- det som gjør deg og meg så unik.

7) Jeg er gift med verdens beste, godeste, snilleste, tolmodigste, omsorgsfulle, beste diskusjonspartner, beste sjelevenn, herligste, morsomste, joviale, vakreste, ta vare på de han er glad i, dyrekjære, med hjerte på rett plass mannen og beste pappan.

8) Jeg har en sønn<3

9) Jeg er et løvetannbarn.

10) Jeg klarer meg nesten ikke uten kaffe.

Og 5 til:

11) Jeg har blå øyne.

12) Jeg elsker å tenne masse lys i alle slags former både ute og inne.

13) Jeg er ikke glad i shopping, men det må gjøres av og til. Sunt for meg å eksponeres for mange folk. Kan bruke nett om jeg vil.

14) Sommerfugler betyr noe spesielt for meg.

15) Jeg kan le på feil tid og sted, men øver på å rette på dette.

-orkidedatter-

6 kommentarer om “15 ting om meg – del 1:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s