Vinterutfordring.

Siden jeg har flyttet ut av blogg.no og for meg selv der ute i den store vide verden i enebolig må det kanskje bli da… så er jeg så heldig å få følge og lese fortsatt de trofaste flotte bloggerne fra gamleblokka. Jeg savner det som var, men kreative, fargerike og herlige Frodith.blogg.no har tenkt noen gode tanker og satt de ut i virke.

Hun inviterer til Vinter-foto-utfordringen.

Det blir en utfordring det, og jeg blir med på det jeg kan Frodith. Utfordringen er 1 bilde i 7 dager med hvert sitt tema,

men besøk henne da vell og les om det du også…. bli med Frodith, kanskje både du og jeg er så heldig å få æren av å henge i Galleri Frodith…Tusen takk for et positivt tiltak i hverdagen- du er et lysglimt for meg-

Vell, dette er et vinterlandskap der jeg bor idag, for jeg fortsetter med:

6: vinterlandskap

Vinterlandskap vinterutfordring frodith galleri frodith vinterbilde vinter

-orkidedatter-

9 kommentarer om “Vinterutfordring.

 1. Hei-hei, nå har jeg lagt deg og skogens sønn på listen 🙂 GJorde det før i dag men fikk ikke kommentert før nå. Travelt. Jobb 😀 Tusen takk for gode ord. Jeg tenkte vi trengte å ha noe å samles om litt nå 🙂 Så flott bilde du hadde 🙂

  Likt av 1 person

  1. Hei frodith😊
   Tusen takk, så koselig du syns bilde var flott❤️jeg ser det er mange mange herlige bilder rundt om kring🦋håper du kan stresse litt ned i helgen og nyte den med akkurat hva du vil😊

   Liker

 2. Hei-igjen, jeg er bare innom fordi jeg lurer på om det er en mulighet for meg å «stjæle» de bildene dine i en litt større format. De blir bare 330 x 400 pxlr eller noe sånt når jeg lagrer de hos meg, og hvis jeg skal ha de med i Galleri Frodith og alle andre sine er mye større. Jeg har stort sett bilder i 600 x 800 selv, så prøver å få alle i SAMME størrelse . Jeg tar ikke med ALLE bildene til ALLE bloggerne under hver kategori, men låner/stjæler et par bilder fra hver blogger. Og henger opp i Galleri Frodith. Om du kunne sende meg dette eventuelt på mail, hvis du ikke vil ha de større selv ? 🙂

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s