Vinterutfordring.

Siden jeg har flyttet ut av blogg.no og for meg selv der ute i den store vide verden i enebolig må det kanskje bli da… så er jeg så heldig å få følge og lese fortsatt de trofaste flotte bloggerne fra gamleblokka. Jeg savner det som var, men kreative, fargerike og herlige Frodith.blogg.no har tenkt noen gode tanker og satt de ut i virke.

Hun inviterer til Vinter-foto-utfordringen.

Det blir en utfordring det, og jeg blir med på det jeg kan Frodith. Utfordringen er 1 bilde i 7 dager med hvert sitt tema,

men besøk henne da vell og les om det du også…. bli med Frodith, kanskje både du og jeg er så heldig å få æren av å henge i Galleri Frodith…Tusen takk for et positivt tiltak i hverdagen- du er et lysglimt for meg-

Jeg fortsetter med:

3: «isdans»

Isdans frodith galleri frodith

-orkidedatter-

10 kommentarer om “Vinterutfordring.

  1. Når man ser så lite klare detaljer av noen på ett bilde så legger man inn mye mer fantasi i bilde kanskje? og så blir man påvirket av tittelen isdans.. Jeg begynte vertfall se for meg bevegelsene, og ett smil, og lydene av skøyter på isen, stedet, og menneskene rundt.. 🙂 Herlig ❤

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s