Hun «vet» alltid…

Akkurat igår når jeg hadde det som vanskeligst, tikket det inn en snap fra min beste venn.

Det var et bilde fra Kristiansand-Odderøya-, med en hyggelig melding på.

Kristiansand Odderøya Norge venner vennskap venninne

Hun var ute å gikk en tur for å sortere tanker og følelser, og jeg kan ikke tenke meg noe annet bedre sted å gjøre det på.

Kristiansand Odderøya vennskap venninne Norge

Det er så merkelig. Det er akkurat som at hun «vet» når jeg har det vondt eller er lei meg eller bare et stort følelseskaos. Jeg har ofte tenkt på om det blir et «bånd» i mellom to mennesker som er så utrolig glad i hverandre. Sjelevenn er det noe som heter, og det tror jeg på, og dette ordet har fått en ny mening etter jeg traff henne.

Kristiansand Odderøya Norge venninne

Vi er begge veldig veldig like på veldig mange områder og det er ofte slik at når både jeg og henne tenker faller tankene på hverandre. Vi er ofte «lenket» sammen med blikk og kroppsspråk så vet vi hva den andre tenker….

Kristiansand Odderøya venninne venner

Vi har utviklet et vennskap som er dypere enn havet og uendelig som verdensrommet.

Jeg savner deg hver dag. Du er en «engel i hverdagsklær» for meg. Du er der alltid. Du løfter og støtter meg når jeg trenger det mest. Du godtar, respekterer og anerkjenner akkurat meg. Vi kan være brutalt ærlig med hverandre og si akkurat hva vi vil. Det er så godt å vite og føle på, ærlighet og ekte.

Kristiansand Odderøya Norge venninne venner vennskap

Du har satt dine spor i mitt hjerte og det skal bli mange mange til. Du har så mye å by på, du er både klok og vis og jeg er så stolt av deg. Jeg er annerledes og du ser på det som en styrke og du står ved min side uansett. Jeg er så takknemlig.

Du lytter og forstår, kjenner mine ressurser og ikke minst svakheter og du leser meg som en «åpen bok» der du vet akkurat hva du skal fylle ut på min neste side så dagen min blir fargerik og god.

Kristiansand Odderøya Norge venninner vennskap

Det er mange tanker som kommer en slik en ettermiddag med denne utsikten. Jeg er så glad og stolt av at jeg kan si at du gir meg styrke og næring ved å være akkurat DEG. Du gir meg håp, håp om å stå for og ha tro på det jeg kjemper for. Vi skaper minner sammen som jeg lagrer langt og trygt inni hjertet mitt. Jeg gleder meg så til å skape flere minner med deg, finne på nye «sprell», gråte og le og være -oss- som bare du og jeg kan.

Tusen takk for at du er du. Tenk, at jeg er så heldig å ha deg i mitt liv❤️ Du vet alltid….

🦋orkidedatter🦋

(Tusen takk for bildene som jeg var så heldig å få dele på bloggen)

10 kommentarer om “Hun «vet» alltid…

  1. Jeg er sikker på at det finnes et type bånd som binder oss sammen med folk som betyr noe for oss. Jeg har opplevd flere ganger å få meldinger av noe slag, når ting virker trått. Jeg har også fått tilbakemelding på at jeg har «timet det bra» sjøl. Bare fordi at jeg har følt at jeg skulle sende noe til noen.
    Ønsker deg gode dager. ❤

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s