Morgenstund fra den store dype skogen-de nære ting-

Morgen går over til dag. Mørket har gått sin vei og langt der fremme i horisonten trer solen seg opp og frem med sine varme stråler.

Morgenstund soloppgang de nære ting Norge skogen

Det er kaldt i dag også her jeg bor, så solens farge er et nydelig skue idag. Må solen komme frem å flørte litt med Kong vinter her han har lagt sin hvite kappe over der jeg bor.

Soloppgang morgenstund sol de nære ting

De nære ting blir med ett veldig viktig og klart for meg, og jeg tenker, hvorfor er det så vanskelig å stoppe opp og føle, tenke, anerkjenne og la tanker og følelser bare dra sin vei som en sky på himmelen.

Soloppgang morgenstund sol de nære ting

Jeg tenker over hva mine nære ting er, og hva de betyr. Det er noe jeg lengter etter, søker…Hva er det mitt sinn prøver å fortelle meg…Jeg står stille, kikker ned i kaffen min, kjenner på smaken, kan føle den nedover i halsen i det jeg svelger… være tilstede -her og nå-

Jeg øver på det, jeg trenger så sårt det. Hva kan jeg gjøre for å trene dette… Jeg forstår…Soloppgang morgenstund sol de nære ting

Idet solen er i ferd med å bryte seg frem for å sende sine stråler ned føler jeg en varme i hjerte mitt. Jeg slapper av, finner ro, og på denne måten kan kanskje jeg spire og gro for å bli en bedre utgave av meg selv. Begynne med meg og de nære ting.

Jeg ser på skogen og hjerte mitt dunker, kanskje hjerte mitt vet og alltid har gjort. Jeg har bare ikke klart å få det frem. Famlet rundt i søken på noe som ikke var eller er. Jeg skal finne veien tilbake.

En magisk morgenstund for meg, bare meg, skogen, naturen og… en våt snute på mitt kinn som ønsker seg sin morgentur❤️

Håper du fine og skjønne sjel der ute har en herlig morgen og håper dagen blir fylt med kjærlighet🦋

-orkidedatter-

4 kommentarer om “Morgenstund fra den store dype skogen-de nære ting-

  1. Vakkert og nært skrevet ❤ Det der er viktige saker, akkurat her og nå. Det er så fort gjort å tenke: at bare når.. og da lever man i fremtiden ikke nå og det er kun nå som gjelder selv om man må sette seg mål med dagene ❤ Kos deg fine du med morgenen og kaffen og våt snute Ps: ble vekket før hanen av en våt snute jeg også.

    Likt av 1 person

    1. Det har du så rett i, for stort sett er jeg og sikkert vi i fremtid eller fortid.. og det er nå som er livet❤️tusen takk for kjempe koselig tilbakemelding, det varmer mitt hjerte, og så herlig, har en av de våte snutene du også⭐️ ønsker deg en kjempefin dag med masse glede🦋

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s