Til en medblogger🌹

En klok mann med et stort hjerte, med sterke meninger om mangt og mye der kjærligheten til hva han er engasjert i og brenner for synes igjennom.

Jeg ønsker å si TUSEN TAKK til en medblogger.

Mr. Black Rubber Duck.

Trykk deg inn og opplev et univers av en helt annen dimensjon:

Mr. Black Rubber Duck.  

Han kjemper en kamp for det han tror på, engasjerer seg i og brenner for. Han skriver «høyt» det jeg bare kan ofte tørre å tenke.

En rose til deg🌹

Tusen takk for at du bruker din frihet til å ytre deg.

Tusen takk for at du skriver noen sannhetens ord.

Tusen takk for ærlighet.

Tusen takk for din informasjonsevne.

Tusen takk for din annerledeshet – en ressurs-

Tusen takk for din hengivenhet.

Tusen takk for at du ikke gir opp.

Tusen takk, jeg opplever deg slik at livet ditt ikke har vært en «dans på roser», men du står fortsatt oppreist, og jeg blir målløs …

Tusen takk for at du får meg til å reflektere.

Tusen takk for at du får meg til å gråte, og få meg bra igjen.

Tusen takk for at jeg blir klokere av dine innlegg.

Tusen takk for at DU har gitt meg «flammen» tilbake.

Tusen takk for at du har gitt meg håpet og troen tilbake på at det nytter, selvom det er en liten dråpe i havet.

🌹

Jeg blir revet med, jeg griper muligheten til å  sanse over ordene han skriver ned, jeg lar tankene fare, jeg må stoppe opp et lite sekund og reflektere, jeg bevisstgjør meg selv på andres filosofi, tanker og meninger, holdninger og verdier, jeg får noe å tenke over og hele meg blir «grepet» av innleggene hans.

Tusen takk for at du deler av deg med alt hva du måtte engasjere deg i eller tenke på, en blogg av karakter som «blåser meg av banen», men det er bare motiverende, engasjerende, reflekterende, tankevekkende, bevisstgjørende og inspirerende på vegne av barn og unge idag.

Håper du skriver en bok en dag, jeg vil være først i køen og veldig gjerne få med autografen din<3

Tusen takk for alt du deler.

Tusen takk for i kveld, tenk at jeg og skogens sønn har vært så heldig å treffe deg idag🌹til vi sees igjen- ta vare på deg selv🌹

 

-orkidedatter-

 

4 kommentarer om “Til en medblogger🌹

  1. Ja, han er en god mann, jobber for barns rettigheter, har kjempet og blitt truet på livet fordi han er modig nok til å stå opp for barna og vil deres beste. Han har sterke meninger, men også har han en veldig sterk historie fra barndommen.Vi har felles interesse her. Jeg møtte han personlig igår, og vi kommer til å møtes igjen.
   Ha en nydelig dag du også skjønne deg❤️klem

   Liker

  1. Thank you🦋He is a lovely person and I am so lucky to know him. I will let him know that you think that, and it will warm his heart. He fights for children’s rights here in Norway and has dedicated his life to this🦋
   I wish you a wonderful day.

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s