Vinterutfordring.

Siden jeg har flyttet ut av blogg.no og for meg selv der ute i den store vide verden i enebolig må det kanskje bli da… så er jeg så heldig å få følge og lese fortsatt de trofaste flotte bloggerne fra gamleblokka. Jeg savner det som var, men kreative, fargerike og herlige Frodith.blogg.no har tenkt noen gode tanker og satt de ut i virke.

Hun inviterer til Vinter-foto-utfordringen.

Det blir en utfordring det, og jeg blir med på det jeg kan Frodith. Utfordringen er 1 bilde i 7 dager med hvert sitt tema,

men besøk henne da vell og les om det du også…. bli med Frodith, kanskje både du og jeg er så heldig å få æren av å henge i Galleri Frodith…Tusen takk for et positivt tiltak i hverdagen- du er et lysglimt for meg-

Idag kommer siste bilde slik jeg har tolket det.

Tusen takk for at jeg fikk være med deg frodith på denne «reisen» inn i vinterutfordringen din⭐️

Et bilde av et rådyr som strevde seg frem og tilbake i altfor mye snø som var i fjor. Han kom noen ganger alene til tunet vårt for å spise og grave etter mat og noen ganger hadde han med seg flere. Mange nydelige dyreopplevelser❤️

Nydelige er dem.

7: strevsom vinter

Rådyr vinterutfordring frodith galleri frodith strevsom vinter

-orkidedatter-

(med tillatelse for å fore dyrene)

22 kommentarer om “Vinterutfordring.

 1. Love the photos and artworks of your blog. I also want to thank you by checking out my blog. Really appreciated, tusen takk! I am only sorry (Jeg beklager) not to speak Norwegian, which does not allow me to understand your texts, except for just very few words I can derive from German. I learned a few basic words in your native language when I visited Oslo last summer but, without practicing, forgot them again. Fin dag!

  Likt av 1 person

  1. Thank you so much, I’m grateful that you stopping by and give me that lovely comment. It’s warm my heart.
   So lovely with some Norwegian words, thank you, but I am not so good in English, but I hope you understand this comment.
   Again, I am very grateful for you passing by🦋
   I hope your day is great wherever you are🦋

   Likt av 1 person

   1. Bare hyggelig. just using some online dictionaries to write some words in Norwegian to you. 😉 Tusen takk for at du kom til min blog og skrive skjønn kommentar til meg (I hope what I wrote makes sense). You too have a lovely day og ser deg igjen on the wondrous realms of wordpress.com 🦋

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s