«Elvens sus». En erotisk novelle.

ADVARSEL:  

Dette innlegget har erotisk språk, for de som ikke vil lese om erotikk, bryr seg om, er litt nysgjerrig i det hele tatt eller bare finner dette støtende må trykke seg videre og scrolle seg frem til andre innlegg som tiltaler dem.

Jeg er veldig glad for at akkurat DU leser bloggen min, og den inneholder litt av hvert. Om du ikke liker dette, kan det være at du liker andre innlegg ved meg som blogger.

Du har sjansen nå, du er advart, men jeg blir utrolig glad om du leser❤️

Elvens sus erotisk novelle sex novelle bare for voksne novelle inspirasjon kondomeriet erotikk sex og samliv sex

«ELVENS SUS»

Nede ved elven følte jeg meg alltid «hjemme». Her hadde jeg og Olav lekt i våre barndoms år. Vi var hyttenaboer når vi vokste opp, og foreldrene våres eier fortsatt hyttene. Jeg hadde ikke sett Olav siden vi var konfirmanter. Denne helgen skulle jeg nyte alene på hytta. Det var sent i august, men fortsatt noen nydelige dager og kvelder.

Nå skulle jeg bade og avkjøle meg, siden ble det å gå til sengs for en ny dag i morgen ventet. Jeg hadde tatt på meg badekåpen, den var så enkel å tulle rundt meg når jeg var ferdig. Elven suste nedover stryket og jeg svømte bort til kulpen. Den hadde vært der så lenge jeg visste om og var min favoritt plass. Jeg hang meg over steinen med nesa vendt mot vannet. Kjente at skuldrene verket, så jeg tok noen ekstra strekk øvelser og «syklet» litt i vannet med bena. Jeg følte meg iaktatt, men tenkte at det er jo så mange dyr i skogen og det er jeg vant til. Jeg kunne ikke riste av meg følelsen av å bli sett på. Søren også, jeg var naken. Trodde jo virkelig jeg var alene her nå. Jeg prøvde meg på et forsiktig rop, men det ble halvkvalt av engstelsen som steg opp i meg. Det var jo så mye rart nå for tiden. Jeg måtte slutte å tro at jeg var så trygg over alt.

Det steg frem en skikkelse. I all verden, hvem var det? Kunne det være Olav da? Han hadde på seg shorts og en t-shirt. Noe på beina trengte man ikke her ute. Jeg ble liggende i kulpen å glo på han. Han var lang, hadde lang overkropp og underkroppen var ikke fullt så lang. Må vel si han ikke var velltrent, men tok nok litt vare på kroppen sin alikevell,  ikke at det betydde noe la jeg fort til i tankene mine.

Han hadde kornfarget hår som lå hit og dit, kanskje det var sovesveis? tenkte jeg. Han hadde stor nese, øyne satt nærme hverandre med tydelige øyenbryn over seg, han var langfjeset, men tydelige kinnbein og munnen hadde…hadde veldig fine lepper. Han kom nærmere og sa han het Olav. Spurte fort om jeg var Ingrid. Tenkte at jeg skulle si nei, men fikk meg ikke til det. Han fortalte han hadde vært på hytta i hele sommer. Så du følger etter meg da eller? spurte jeg kvast. Han små lo litt, så sa han, jasså du, du har fortsatt den lille snerten av frekkhet i deg. I alle dager tenkte jeg, mener han at jeg er frekk og alltid vært det. Jeg tror ikke jeg kunne skjule skuffelsen i fjeset mitt og snudde meg vekk. Kan jeg? sa han, og pekte nedover mot meg. Mmmm, sa jeg og sa at vannet er jo for alle…

Han sa han brukte å bade her nå, som vi gjorde når vi var små. Det er jo klart tenkte jeg. Endelig en helg fri og ikke fikk jeg være alene her. Her i kulpen som jeg var så glad i og tenke tilbake på svinnende år, og drømme om fremtiden. Jeg konsentrerte meg om elvens sus. «Jeg ser du har blikket» hørte jeg plutselig ved siden av meg. Fillern tenkte jeg. Hvordan klarte du å komme ned hit uten at jeg hørte det? Jeg måtte virkelig slutte å dagdrømme…»Blikket»? sa jeg. «Du drømmer» sa han. Kjente han meg virkelig så godt, og jeg.. jeg kjente virkelig at jeg ikke gjorde det med han. Så begynte han å fortelle om hva vi gjorde i sommerferiene på hytta når vi var små. Jeg måtte le, dette hadde jeg glemt. «Hadde vi det så gøy assa»? sa jeg. Jeg så han ristet på hodet, og sa at «hukommelsen var som før hører jeg», sa han. Fysj, for en blærette kar han hadde blitt da. «Du, jeg tøyser med deg sa han. Ekke det lov»? Jeg bare så på han og glemte tid og sted fullstendig.

For noen øyne han hadde. De var jo grønne. Og smilet rundt munnen hadde så søte smilehull så jeg fikk lyst til å holde han tett inntil meg og bamseklemme han. Håret var utrolig gyllent og flott, for en manke. Han blåste forsiktig vekk panluggen å så på meg. «Hvordan har du det egentlig»? Jeg husket plutselig at jeg og Olav, vi delte alt disse somrene vi hadde på hytta. Jeg kunne snakke med han om alt, og jeg hadde aldri fått noe i retur eller hørt at han sladret om noe. Jeg lurer på om han er sånn fortsatt? Jeg savnet han, en slik venn skal du lete lenge etter i disse dager.

Øynene hans boret seg igjennom mine, og huden min kjente jeg knuppet seg. «Fryser du sa han»? Ja, sa jeg klart og tydelig. Det var ikke kulde jeg kjente, men en følelse spredde seg i kroppen min som jeg ikke hadde kjent på lenge. Jeg skjønte at vi ikke hadde klær på og tenkte at dette var så pinlig. Jeg fomlet etter en stein for å holde forran meg, men det ble med å fomle. Han tok armen min og spurte, «hva gjør du»? «Har du blitt sjenert»? Han lot hånda gli nedover armen og jeg måtte hive etter pusten. Nå tror jeg du må kle på deg og idet han sa det tok han brannmannsløft på meg og bar meg opp. Jeg fikk ikke sukk for meg og svimte nesten av. Oi, for en rumpe tenkte jeg…neineinei, Ingrid hva driver du med… Fokuser på elvens sus… 

Han satte meg ned og holdt morgenkåpen opp og tullet meg inn i den. Han dro på seg shortsen og begynte å gå. Jeg stod fortumlet igjen og kjente hele kroppen sitret av behag, og ville ikke la han gå, men jeg kan jo ikke virke desperat. Og at han Olav skulle ha denna innvirkningen på meg da? Ikke et utseende som tiltar meg egentlig, ikke noen jeg ville falt for. Jeg skjønte jo det var «noe» og det var nok øynene, men kunne en kvinnes kropp føle det på denne måten bare på grunn av øynene? «Blir du med å fiske i morgen»? datt det ut av meg. Han lyste opp, og sa, «som i gamle dager». Vi slo følge opp til hytta. Nå frøys jeg kjente jeg. Måtte skynde meg inn.

Jeg og Olav stod i dusjen sammen. Hvordan det skjedde husker jeg ikke. Han såpet meg inn, grundig. Jeg sanset med hele mitt sanse apparat der fingrene hans berørte kroppen min. Så forsiktig, så passe hardt, så sensuelt, så mykt, så sexy hender. Jeg stønnet og nytelsen vokste i meg. Jeg snudde meg mot han og møtte et blikk som satt som fyrverkeri i meg. Gnistrene slo ned oppi hodet mitt og alt snurret rundt. Jeg kjente han holdt meg hardt inntil seg mens jeg var på vei et «sted» der ingen andre hadde tatt meg med.

Dette følelsesmessige øyeblikket bare av noens hender og øyne. Jeg kjente ikke meg selv igjen. Jeg trodde jeg hadde kontroll på meg selv. Jeg lot meg rive med i dusjens varme stråle som skylte såpen bort fra kroppene våre. Han befølte meg der jeg ikke trodde jeg hadde erogene soner. Hele min kropp struttet av lyst. Jeg kjente lemmet hans mot låret mitt. Han lot leppene omkranse mine. Kysset meg som ingen hadde kysset meg og lot tungen leke seg nedover halsen og brystet. Smakte på mine brystvorter og sugde forsiktig på de. Han holdt henda rund hoftene mine og dro meg opp til seg. Jeg klamret meg fast til han med beina rundt hans hofter og ventet på støtet. Det kom aldri. Han lot seg ikke gi etter for fristelsen å kjøre det stive lemmet inn i meg. Men han knadde og sugde mine bryst så jeg kom i en eksplosjon av en orgasme som bare ble sterkere og sterkere. Jeg nådde toppen og aldri har jeg kjent en slik en orgasme før. Han satte meg ned og vi stod bare å holdt rundt hverandre og det føltes som evigheter. Jeg ønsket jeg kunne stoppe tiden.

Jeg så han inn i øynene og jeg følte meg yr. Jeg kilte han nedover brystkassen og magen med tunga. Jeg kjente han hev etter pusten som ble rytmisk sammen med hvordan jeg befølte han. Jeg slikket brytsvortene og knadde rumpeballene hans. Så utrolig deilig hud han hadde. Jeg kjente kroppen på nytt begynte å begjære igjen. Jeg kjente lemmet vokse og dunke, tittet forsiktig ned og så at staken hans var fylt til randen snart og ville gå av hvert øyeblikk. Penishode glinset i takt med dråpene som falt ned fra dusjhode og blodårene vare store og karakteristiske på hans lem. Jeg ville så gjerne kjenne og føle og sanse han, men tok meg i det fordi han var en gentleman. Åhhhh, hvordan han vokste i mine hender og spruten var ikke til å unngå der jeg sugde brystvortene i takt med hans pust, og lot munnen beføle han nedover til lemmet hans. Det gnistret forran mine øyne igjen…

Jeg visste at fisketuren i morgen kom til å bli uforglemmelig og da var det bare å la det stå til, og være slutt på gentlemannen. Jeg måtte ha hele han, føle hele han, føle meg i ett med han, føle begjær og elske med han. I mellomtiden måtte jeg føle på lengselen.

-orkidedatter- med ønske om en riktig god helg til dere alle, fylt med kjærlighet og glede🦋

10 kommentarer om “«Elvens sus». En erotisk novelle.

      1. Så herlig, så takknemlig for din tilbakemelding❤️og det tørr du som er DEG, det har jeg troa på💞Du og jeg er nok litt like og vil alltid være annerledes(positivt ment) og stolt er jeg av det. La der skinne gjennom din blogg❤️gjør det som er rett for deg❤️klem

        Liker

  1. Man lever seg helt inn og du er så utrolig god til å beskrive og ta oss med, helt inn – faktisk 🙈 TAKK, for at du tør og deler og er så åpen og et herlig menneske som du er! Du er helt utrolig! ❤️ Lørdagsklem til deg ❄️💕

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s