Chania by -Kreta-❤️

(Siden jeg har blitt dårlig…og ja, jeg skal ikke dvele ved dette. Det var forventet å bli værre nå, men det ordner seg snart. Jeg har ikke glemt å drømme, og i denne kulda og snøføyka så er der godt å tenke tilbake på det som har vært av gode minner. Fikk så lyst til å dele dette innlegget igjen. Nytt for flere av dere, men gammelt for andre… Uansett- herlig tilbakeblikk for meg fra august -18. God helg ønskes dere der ute, må den fylles med kjærlighet).

Vi skal ta turen inn til Chania. Jeg har vært her før både en og to ganger. Noe har jeg jo gått glipp av. Det er jo flaut og jeg tørr nesten ikke si det…

Chania Kreta Greece, Platanias, Agri Marina, ferie, vacation, indre ro, livskvalitet

Når jeg har vært her før har jeg bare lunta etter de andre jeg har vært med. Sust og dust i min egen verden egentlig. Drømt meg bort bak all slags ting, tang og nips de har rundt om kring i butikkene her. «Nå som vi skulle hit kunne vi jo kanskje ta en dag det var spådd litt ugreit med været»…. sa jeg. Min mann sjekker være titt og ofte, mens jeg tenker lykke og hell med bra vær. Jeg fortsatte med at, «for hvis regn, er vi jo inne»….Ehhh… jeg skjønte jo fort at det var noe som ikke stemte her. «Inne», sa det fra noen jeg skulle dra sammen med. «Det er ikke noe inne der, det er en ute by». Jeg tenkte jo så det knaket og braket, hjernen fikk skjørt seg på høygir og vridd seg rundt det forteste den kunne. «Jammen» sier jeg, «når vi er der og der så er vi jo inne»?????

Grecce, Platanias, Agri Marina, Chania, ferie, vacation, livskvalitet

Du kjære vakre vene – om hele himmelen falt ned, så var det akkurat dette øyeblikket det kunne skje. «Du tante, seriøst»…. og jeg tenkte at nå har jo jeg virkelig bevist hvor klønette jeg er, mindre smart egentlig… Huff og huff….

Chania er en uteby. Altså en slik by som er ute. Det er ikke noe inne der vi er ihvertfall, alt er ute. Så jeg har gått å rusla i en gate jeg trodde var inne, men som så ut som ute, og som var inne, men det var ute… okei…

Jeg følte meg litt «snurt» på grekerne der de har klart å tro at jeg er inne når jeg er ute. Det skal visst se sånn ut. Jeg skjønner det, for det er utrolig stilig og koselig. Det var bare at det å «tro» ikke lønner seg. Å vite fakta kan være en god sak når jeg åpner munnen. Tjhii…

Greece, Hellas, Platanias, Agri Marina, Chania, ferie, vacation

Vell, det har nå gitt meg og mine en god latter og enda et artig minne sammen. Hun som jeg er tante til sier at det har jo ikke noe med om jeg er mindre smart, men at jeg virkelig ikke følger med, men heller dagdrømmer meg bort.

 

Jeg kan støtte den uttalelsen<3

-orkidedatter-

 

10 kommentarer om “Chania by -Kreta-❤️

  1. Vi var der sist år, bodde ikke der men var der et par ganger på dagsturer ❤️ Elsket stedet og elsker Hellas. Deilige minner for deg og du skal skape så mange flere ❤️ ønsker deg alt det beste i hele verden 🌺

    Likt av 1 person

  2. Jeg har også vært der, men tenkte ikke på at det så ut som INNE? 😀 Jeg var på noen restauranter ute der, for vi var jo mest ute. Men det FINNES vel noe INNE der også, folk bor innadørs og sånt? 🙂 Deilig og varmt der da. Ha en fin lørdag ❤

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s