Chania town- Crete- ❤ del 2.

Jeg fortsetter å drømme…fra ferien 2018, og takker de jeg er så glad i for at vi kan dra på turer sammen og fortsatt skal❤️

Chania, Greece, Platanias, Agri Marina, ferie, vacation

Jeg må bare ta med flere inntrykk fra denne flotte byen jeg har vært i. Her spiste vi på en fantastisk restaurant med live musikk og de dansa og underholdt, typisk gresk. Så koselig. Det var en opplevelse av de sjeldne.

Greece, Platanias, Kreta, Crete, Agei Marina, Chania, ferie, vacation

Vi tok bussen inn til Chania for vi bor litt utenfor byen. Chania er ikke noe sted jeg kunne ha bodd på hotell i, altså for min ferie og behov. Det blir for mye bråk og støy, og jeg sliter jo med mitt. Det er jo greit å eksponere seg for av og til. Det er bare det at hele tiden blir for mye på en gang. Men å dra inn for å oppleve en gresk atmosfære for en dag og kveld, er det helt supert.

Greece, Platanias, Agri Marina, crete, Hellas, vacation, ferie, Kreta

Å rusle rundt i de trange smugene med fortauscafeer så koselige og en «smaken» av kjærlighet i lufta, er bare helt vidunderlig. Siden jeg er så glad i Hellas og dens natur, kultur og historie er dette en opplevelse jeg må ha med meg hver gang jeg drar til Kreta.

Platanias, Greece, Agri Marina, kreta, Hellas, ferie, vacation

Det å spasere på brygga skaper en stemning av glede, forhistorisk kjærlighetshistorier som ikke alltid endte godt eller fiskere som aldri vendte hjem. Det er mange følelser i sving både av positiv og trist energi. Det er det som gjør alt så spesielt. Det å bli overøst med inntrykk av byen som oser av gammel historie og kultur som både er sann eller la tankene og drømmene flyte avgårde i takt med bølgesus eller gresk musikk. Det er magi og et»øyeblikk» som jeg tar med meg hjem for å huske til senere.

The old venetian harbour of Chania, crete, platanias, Agri Marina ferie, vacation, gamle byen

Sammen har jeg vandret og tuslet rundt sammen med en gjeng jeg er glad i. Vi har sett på mange gøye ting. Koselige ting, fine ting og tang. Veldig mye krimkrams. Jeg ble den heldige eier av bodylotion, selvfølgelig av det gode gamle greske slaget med oliven sammen med mango. Helt vidunderlig følelse å smøre seg i. Jaja, Orkidedatter er ikke kravstor på tur, er fornøyd med det.

The old venetian harbour of Chania, Greece, crete, kreta, platanias, Agri Marina, ferie,vacation

Jeg elsker havet så derfor er det magisk for meg å få med solnedgangen her. Nippe til en kopp kaffe og fortelle skrøner i lag. Nyte en god og minnerik stund fylt med gleder eller «streker» om du vil. He he…

The oild venetian harbour of chania, greece, crete, platanias, Agri Marina, ferie, Hellas, vacation,

Her ved kaia satt det flere eldre grekere å fiska. Jeg tenkte at det er akkurat som på film eller ei bok fra Hellas. Eller et postkort som jeg har sett så mange av idag, men sluttet å sende. Det er i grunn litt trist, det er da så hyggelig å få postkort i postkassa si.

Fetter og kusine tid, familie, kvalitetstid, livskvalitet, minner, Chania, greece, the old Venetian Harbour platanias Agri Marina

Min sønn og hans kusine som er voksen har et veldig sterkt bånd i mellom seg. Sånn har det vært siden han ble født. De vet begge at de er heldig. Jeg blir så glad i hjertet mitt<3

The old venetian harbour, Chania, greece, crete, platanias, Agri Marina, ferie, vacation, Hellas Kreta

Takk til Chania by for denne gang. Vi sees igjen<3.

-Orkidedatter-

5 kommentarer om “Chania town- Crete- ❤ del 2.

    1. Jeg krysser alt jeg har og tenker gode tanker, for er det noen i verden jeg unner akkurat det, så er det deg vennen❤️jeg er helt sikker på at du og ditt kamera hadde blitt helt forelsket og du som liker vann, havet, kommer til å elske stranda der nede❤️du og familien din vil ha en tur med minner du aldri glemmer, håper virkelig den drømmen går i oppfyllelse, du, din vakre sjel❤️klem

      Liker

  1. Jeg blir så reiselysten og får bare lyst til å pakke kofferten og reise til Hellas med det samme. Ikke tull en gang. Jentene snakker ofte om Hellas. Takk for flere gode minner og jeg sender masse varme tanker til deg ❤️ Alt blir godt skal du se!! Klem

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s