Et «rike» av snø❄️

Idag har det snødd. I går har det snødd. I morgen skal det snø.

Hjemme på tunet skuer jeg utover et «rike» av et landskap som er utrolig vakkert. Snøen ligger som et glitrende teppe som bare venter på at våren skal komme og solen skal smelte bort alle de ulike snøkrystallene som ligger der tett i tett.

Akkurat idag, henger de på trærne også som tunge «diamanter» fra naturens indre glinser de i regnbuens farger mot meg i solen.

Jeg prøver å tenke positivt der det ene øret mitt dunker, hamrer og slår. Her om dagen skulle jeg bare… og det får jeg svi for nå. Det er så typisk meg «skal bare»…og tar ikke på meg noe på øra og får vondt. Jeg tåler ingenting på øra før de verker eller blir betent.

Jeg har to hunder som må ut og uansett hvilken form jeg er i, må de ut og gjøre sitt. Jeg bryter meg opp fra godhjørnet mitt i sofaen, tusler ut i gangen og tar på meg nødvendig vinterklær.

Solen skinner og jeg velger å tenke at strålene har klarte å tine litt frost fra trappa, men jeg vet at det er Skogens sønn som har kostet av trappa så godt han kan.

Jeg ser rundt meg og oppdager at mitt yndlingstre er like vakkert med snø på som med blader på om sommeren. Jeg prøver å visualisere sommer, men med et rykk vil mine hunder ikke ha mer av min sansing. Nå er det deres tur.

Snow, snø Norway Norwegen, cold frozen, snø vinter winter vinterlandskap picture of winter et rike av snø

Jeg tar med det vonde øret mitt og går bortover, runder hushjørnet og der, der må jeg bare ta er bilde. Opp med mobilen og knips. Jeg blir «flydd» over av en kråkefamilie, og en fikk æren av å bli med på bilde. De flakser og bråker så jeg må holde på øret, det satte ikke pris på en kråkelyd eller mange. Velsehunden tror hun kan fly, for hun vil gjerne være med dem.

Crow, kråke, winter, picture of winter, snow, snø, frost, frozen, cold, kaldt, Norway

Kråkene fløy til toppen av de snødekte trærne. De er vakre der de står på rekke og rad og spriker sine greiner utover landskapet.

Norway, dog, hund, Pepsi, winter, snow

Winter, snow, Norway, dog, hund, Vopsi,

Det er ihvertfall to stykker som elsker snø og vinter. De er super lykkelige hunder når de får base rundt omkring og leke i snøen.

Snow, winter, Norway, Norge, et rike av snø, Norwegen

Det er kaldt, jeg hutrer. Tenker det er best å komme meg inn nå. Det er en fantastisk dag akkurat nå som solen titter frem. Alt blir så lyst og vakkert da. Jeg føler meg lettere til sinns. Jeg kikker opp på himmelen og solen er i ferd med å forsvinne. Den blekner bak noen skyer som kommer seilene der oppe.

Norway, Norwegen, Snow, winter, snø, vinter

Tiden renner bort og solen takker for seg idag. Det blir mørker, kaldere og skyggene begynner å «true»… Det begynner å snø… igjen…

Jeg trasker små skritt inn igjen, ser at småfuglene trenger litt mat der borte på brettet sitt.

Jeg har en «boble» i hodet, med mange ord og setninger i, med mange tanker og følelser i. Den «boblen» må jeg ta hull på her og nå, akkurat i dag.

Jeg setter meg, tar fatt i pennen og lar den «danse» over skriveblokka mi. Akkurat nå ble et utkast til «noe» født. Akkurat nå kan jeg ikke stoppe, skrivelysten må bare få utløp og ordene fyller ark på ark. Akkurat nå er det mye på gang både i og hos Orkidedatter.

Ønsker alle dere flotte og vakre sjeler der ute en nydelig dag og la den bli en av de beste i ditt liv❤️

-orkidedatter-

8 kommentarer om “Et «rike» av snø❄️

 1. Så nydelig det er hos dere. Jeg bare elsker når snøen legger seg sånn på trærne. Synd at du skal ha vondt i øret. Man får liksom ikke bare vondt i året. Men også hele hodet da. Håper du blir fort bedre igjen. Og for noen nydelige hunder dere har. Klem 💕

  Likt av 1 person

  1. Tusen takk, gode vakre deg❤️jeg syns også trærne er utrolig vakre med snø eller frost på. Så koselig at du syns hundene er nydelige❤️Håper det blir en bra ettermiddag hjemme hos deg med sykegodt og greier⭐️ klem🦋

   Liker

 2. Nydelige hunder og du skriver så fint og nesten litt fortryllende noen ganger. Selv med vondt i øret. Jeg ønsker deg så mye god bedring og håper du får «tatt hull» på noen tanker. Jeg må jo si dere bor fantastisk ❤️ Håper du er bedre i morgen og at det som river snart gir slipp. Verdens vakreste sjel, det må være deg ❤️ Klem fra meg

  Likt av 1 person

  1. Tusen takk snille deg❤️du er nå helt enestående og du varmer mitt hjerte så masse, jeg blir i grunn målløs og det er ikke altfor ofte jeg blir det…Jeg setter så utrolig pris på dine tilbakemeldinger, mer enn du aner❤️og ja, vi bor på er fantastisk sted, jeg er så glad og takknemlig for det, tusen takk, så koselig du syns det💜
   Føler meg heldig å ha møtt deg, din sjel -DU- ❤️er som en lykkeboble inn i mitt liv, små hverdagsglimt som gir meg glede, styrke og livets magi, takk❤️
   Håper dagen din blir kjempefin🦋klem

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s